Huisvesting pensionhonden in Biest-houtakker

Bij Hondenpension De Wijde Akker worden de honden ieder in een aparte kennel gehuisvest. Zij worden in groepjes uitgelaten, waarbij we rekening houden met de leeftijd, grootte, speelsheid en het karakter van de honden.

Bel ons voor meer informatie

Pensionhonden

Bij Hondenpension De Wijde Akker hebben we verharde uitlaatrennen en speelweides, waardoor meerdere groepjes tegelijk naar buiten kunnen. Zij kunnen zich tweemaal per dag lekker uitleven: ravotten, spelen en kuilen graven. Ze komen moe en voldaan terug naar hun kennel om daar heerlijk uit te rusten. Onze binnenverblijven zijn koel in de zomer en warm in de winter.

Onze gasten krijgen als basisvoer brokken Van “Champ Europe”. Wij zijn hier al 20 jaar heel tevreden over. De honden smullen ervan, zien er goed uit en hebben een goede ontlasting. Natuurlijk houden we er rekening mee als een hond een speciaal dieet heeft.

Bijna alle hondenrassen zijn welkom bij ons.

Gezondheid

Voor de gezondheid van onze gasten zijn de volgende inentingen bij ons verplicht:

  • de jaarlijkse cocktailinenting

  • de kennelhoestinenting of -spray

Een inenting moet minimaal drie weken voor het pensionverblijf gegeven zijn. Een spray uiterlijk drie dagen van tevoren. Raadpleeg de dierenarts voor meer informatie.

U dient bij het brengen van uw hond het inentingsboekje met de geldige inentingen aan ons te overleggen.

Tarieven & haal- en brengtijden